Aleš Primc: Za blagoslov državnozborskih volitev 2018 in za domovino

Dragi članice in člani stranke Glas za otroke in družine! 

Spoštovani prijateljice in prijatelji Združene Desnice in spoštovani ljudje dobre volje!

Volitve se bližajo. Molimo in delamo.

Ob obilici dela ne smemo pozabiti na duhovno razsežnost naših prizadevanj, saj vemo, da smo sredi duhovnega boja, kjer lahko zmagamo samo združeni v molitvi.

Gotovo se mnogi spominjate, da smo bili pri naših referendumskih prizadevanjih bili združeni v Evharistiji, ko so bile darovane svete maše po naših namenih. Pisano je: »Kar je dobro, obdržite.« (1 Tes 5,21b) Tako se trudimo živeti in delati. Zato vas z  velikim upanjem za vse nas in za volitve 2018, ki so pred nami, obveščam:

v naslednjih 40 dneh do volitev 2018  se bo GOSPOD Jezus Kristus daroval vsak dan pri sveti mašni daritvi po našem mašnem namenu:

MAŠNI NAMEN 40  SVETIH MAŠ (vsak dan: od 24.4. do 2.6.2018)

 »Za blagoslov državnozborskih volitev 2018 in za domovino NA ČAST SVETEMU DUHU.«

MAŠNI NAMEN ZAHVALNE  SVETE MAŠE na dan volitev 3.6.2018

»V ZAHVALO TROEDINEMU BOGU za vse milosti, ki smo jih deležni za domovino in blagoslovljene volitve 2018. Z nebeško Materjo Devico Marijo slavimo Gospoda:»Moja duša poveličuje Gospoda.«

Svete maše bodo darovane v klavzuri, zato ne moremo biti zraven fizično prisotni. 

Vsi smo povabljeni, da v tem času okrepimo naše duhovno življenje in prizadevanje in k obhajanju svete Evharistije teh 40  svetih maš v svojih domačih župnijah, vsak dan oz. po svojih zmožnostih.

Pri vsaki sveti maši smo povezani smo v ljubezni Boga Očeta v Jezusu Kristusu po Svetem Duhu med sabo in v moči občestva Katoliške Cerkve. To je neprecenljivo! Naša vera je naša zmaga!

V torek, 24. aprila, začnemo torej v  stranki Glas za otroke in družine na polno s 40 dnevi molitve, posta in obhajanjem dnevnih  svetih maš. Povabljeni smo k molitvi rožnega venca za blagoslovljene državnozborske volitve2018 in za blagoslovljeno Slovenijo.

Povezani smo v Svetem Duhu z ostalimi čudovitimi pobudami naših bratov in sester v Kristusu, v katerih nas Dobri BOG združuje v edinosti. Veselimo se!   

http://www.demokracija.si/prejeli-smo/pogum-vse-ljudstvo-v-dezeli-ag-2-4-poziv-k-postu-in-molitvi-za-domovino-pred-volitvami-2018.html

Povabite ljudi iz vašega vsakdanjega življenja h goreči molitvi v ta namen.

Korajža, za molitev in delo na polno, velja! Bog blagoslovi Slovenijo!

Aleš Primc,
predsednik Glas za otroke in družine in sovoditelj Združene Desnice

Avtor

Franci Donko

Socialni delavec

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top