Predstavitev Civilne iniciative

Javna predstavitev predloga Družinskega zakonika konec oktobra 2009 pomeni tudi nastanek Civilne iniciative za družino in pravice otrok. Zaradi podobnih vrednot in nekaterih ciljev je Zavod KUL.si Civilni iniciativi omogočil uporabo svojih infrastrukturnih zmožnosti in gostovanje na svoji spetni strani 24KUL.si z namenom obveščanja, posredovanja informacij in objave prispevkov.

Vrhunec svojega delovanja je Civilna inicaitiva dosegla z zmago na Družinskem referendumu, na katerem so volilke in volilci zavrnili nesprejemljivi Družinski zakonik.

Kljub temu nadaljujemo z delom za družine in za promocijo vrednote družine v Sloveniji. V ta namen skupaj izdajamo E-novice 24kul.si.

Kontakt

Financiranje

Civilna iniciativa za družino in pravice otrok nima svojih finančnih virov, zato se vzdržuje izključno s prostovoljnimi darovi. Brez njih njeno delovanje ne bi bilo mogoče. Naše delo lahko vedno podprete z donacijo. Za vsak dar se vam že vnaprej lepo zahvaljujemo.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top