Zavod KUL.si

24KUL.si je spletni portal, ki deluje v okviru KUL.si - Zavoda za družino in kulturo življenja.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Ustanovljena je bila leta 2009 s strani mladih aktivnih državljanov, ki želimo prispevati k demokratičnem, pluralnemu, odprtemu in vsebinsko bogatejšemu javnemu dialogu o najpomembnejših družbenih temah.

Spletna stran in E-novice 24KUL.si

24KUL.si je spletna stran Zavoda KUL.si in Civilne iniciative za družino in pravice otrok. Njen glavni namen je obiskovalce seznaniti z delovanjem Zavoda KUL.si, vrednotami in dogodki, ki se dotikajo družine, kulture življenja, solidarnosti in so v osrednjih slovenskih medijih velikokrat prezrti. Prispevke pripravljajo prostovoljci. Pogoje uporabe spletne strani ureja poseben pravilnik.

V novembru 2009 smo pričeli z izdajo brezplačnih elektronskih novic 24KUL.si. Namenjene so obveščanju o internem delovanju Zavoda KUL.si in Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja. Na E-novice se lahko tukaj naroči vsakdo.

Kontakt

Elektronski naslov: info@24kul.si

Naslov: Zavod KUL.si, Tržaška 85, 1000 Ljubljana

Financiranje

Zavod KUL.si nima svojih finančnih virov, zato se vzdržuje izključno s prostovoljnimi darovi. Brez njih njegovo delovanje ne bi bilo mogoče. Naše delo lahko vedno podprete z donacijo. Zavodu KUL.si lahko donirate s plačilnim obrazcem UPN, ki ga plačate na pošti ali banki ali preko interneta (KLIK ipd.). To storite tako, da v obrazec poleg svojih osebnih podatkov in želenega zneska vpišete naslednje podatke:

    Navodila za nakazilo s plačilnim obrazcem UPN

Denar lahko Zavodu KUL.si donirate s plačilnim obrazcem UPN, ki ga plačate na pošti ali banki ali preko interneta (KLIK ipd.). To storite tako, da v obrazec poleg svojih osebnih podatkov in želenega zneska vpišete naslednje podatke:

    NAMEN PLAČILA: Donacija za 24KUL.si
    KODA NAMENA: OTHR
    NAZIV: Zavod KUL.si
    ULICA: Tržaška 85
    KRAJ: Ljubljana
    Banka: NKBM banka d.d.
    ŠTEVILKA RAČUNA: SI56 0430 200 032 855 68
    REFERENCA (SKLIC): (SI) 00 0002017
    BIC banke: KBMASI2XXXX

Za vsak vaš dar se vam že vnaprej lepo zahvaljujemo.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top