Angelca Likovič uradna kandidatka za predsednico Slovenije!

Spoštovani sodelavke in sodelavci, dragi Vsemogočni Bog!

Zbrali smo preko 3150! podpisov podpore za našo Angelco! Angelca stopa v predsedniško tekmo v prvi ligi!

Hvala Ti dragi Bog! Hvala vam, dragi sodelavke in sodelavci! Hvala vsem, ki ste oddali in vsem, ki ga zaradi časovne stiske, bolezni ali vremena niste utegnili, ker smo prej kot je bilo predvideno zaključili z zbiranjem.

Z veliko vloženega prostovoljnega dela in z Božjo pomočjo, smo naredili prvi zelo pomemben korak k spremembam v Sloveniji na bolje za naše otroke, družine in stare starše. Ste čudovita ekipa! V ponos in čast mi je delati z vami!

Še enkrat več smo videli, da če smo povezani in zaupamo Bogu, lahko naredimo tudi tisto, kar se zdi nemogoče.

Hvala od srca tudi v imenu Angelce, ki je vsakemu neizmerno hvaležna za njegov prispevek. Angelca joka od hvaležnosti in ganjenosti…

Dragi soborke in soborci. Sedaj si odpočijte! Veselim pa se že srečanja z vami na 2. Taboru – Krekovem taboru, ki bo naslednjo nedeljo, 1. oktobra, ob 10.00, v Selcih pri Škofji Loki. Skupaj se bomo zahvalili Bogu za vse darove, ki jih prejemamo, nato pa v sproščenem kulturnem programu preživeli popoldne v družbi Gregorja Čušina in Aleksandra Mežka.

Srečno!

Aleš Primc

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top