Bo zdravju škodljive kontracepcijske tablete zamenjala računalniška tehnologija?

Skupina slovenskih strokovnjakov je razvila aplikacijo za vsakodnevno spremljanje plodnih oz. neplodnih obdobij. Gre za enostavno uporaben pripomoček, ki lahko mnogim parom pomaga pri zanositvi, mlada dekleta, ki vstopajo v rodno obdobje, uči o njihovi plodnosti ter pomaga tudi kot pomoč pri načrtovanju spolnosti, če par ni pripravljen na nosečnost.

Predstavitev: https://www.youtube.com/watch?v=AnIb6LGSdLc&t=3s

Aplikacija myWonder (Moje čudenje) želi:

 • pomagati ženskam, ki imajo probleme z zanositvijo
 • razbremeniti ženske zastrupljanja s hormonskimi kontraceptivi in strahu pred neželeno nosečnostjo
 • razširjati zavest, da obstaja znanstveno potrjena in preizkušena naravna metoda, ki je enako zanesljiva od hormonske kontracepcije
 • seznanjati mlada dekleta, ki vstopajo v rodno obdobje, o njihovi plodnosti
 • naučiti dekleta in ženske opazovati telesne spremembe v ciklu
 • vrniti ženski dostojanstvo

Aplikacija myWonder app (za AppStore, GooglePlay) deluje na podlagi znanstveno potrjene in preizkušene metode Sensiplan in je zanesljiv ter učinkovit v vseh obdobjih rodne dobe ženske. Aplikacijo lahko koristno uporabljajo pari, ki imajo: 

 • željo po zanositvi
 • željo po naravni zaščiti pred nosečnostjo, na katero par ni pripravljen
 • spremljanje plodnih obdobij

  Ustvarjalci aplikacije myWonder samozavestno vstopajo na svetovni trg. Aplikacijo lahko naložite v GooglePlay oz. AppStore. Cena je 6 EUR/mesec oz. 50 EUR/leto, prve tri mesece, ko se lahko prepričate o njeni učinkovitosti, pa jo lahko uporabljate brezplačno.

  Če boste z aplikacijo zadovoljni vas prosimo za oceno v GooglePlay oz. AppStore. Avtorji želijo z izkušnjami uporabnikov še izboljšati aplikacijo, zato se priporočajo za komentarje GooglePlay oz. AppStore ali pišite na info@my-wonder.com.

 

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top