Celine Dion: Za svoje življenje se moram zahvaliti katoliškemu duhovniku

Celine Dion je bila rojena v številčni družini, kjer je bilo skupaj 14 otrok. Ko je bila mama 14-ič noseča in od vseh naporov močno izmučena, je resno razmišljala o splavu. Duhovnik jo je prepričal, da je otroka obdržala. Te odločitve ni nikoli obžalovala in je imela Celine, po njenem pripovedovanju, zelo rada.

Zgodba Celine Dion je podobna zgodbi Andrea Bocellija, ki bi se, če bi mama poslušala zdravnike, ne rodil. Testi so namreč pokazali veliko verjetnost, da bi bil lahko Andrea zelo zdravstveno prizadet,

Obe mami sta se odločili za življenje:) in svetu rodili pevko in pevca, ki sodita med najboljše na svetu. Andrea in Celine sta skupaj posnela čudovito pesem z naslovom Molitev.

Povzeto po Bitno.net

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top