Čestitke Ameriki: Trump je postal glas ljudstva, delavcev, verujočih!

Američani so z glasom za Donalda Trumpa povedali, da imajo dovolj elit, ki živijo od njihovih žuljev in delajo proti ljudem. 

Zagovorniki spoštovanja življenja od spočetja do naravne smrti smo veseli izida ameriških volitev, na katerih je slavil Donald Trump, ki želi povezati ljudi v spoštovanju osnovnih civilizacijskih pridobitev: življenja od spočetja do naravne smrti, dela in sodelovanja za skupno dobro.

Ameriške volitve so pomembne tudi za Slovenijo, ki je pred razpotjem. Izbrati kulturo življenja ali nadaljevati po poti propada. V tem smislu bodo prihodnje volitve v Sloveniji pravzaprav referendum. 

Svoje poslanstvo Trump vidi kot služenje narodu, da bodo s skupnimi močmi obnovili ameriške sanje. Po objavi rezultatov je takole nagovoril Američane: "Napočil je čas, da zacelimo rane razkola. Vsem demokratom, republikancem in neodvisnim sporočam: čas je, da združimo moči in nastopimo kot enoten narod." Trump je obljubil, da mu bo služil tako, da bo lahko obnovil svoje sanje. "Imamo ogromen potencial. Naša država ima ogromen potencial, zato je to, kar je pred nami, čudovito. Vsak Američan bo imel priložnost uresničiti svoj potencial v celoti, pozabljeni ne bodo več pozabljeni. Popravili bomo centre mest, znova zgradili šole, mostove, ceste, bolnišnice, torej infrastrukturo. Ta ne bo zaostajala. Ko bomo to počeli, bomo zagotovili delovna mesta milijonom."

Trump je napovedal tudi  sodelovanje z vsemi državami, ki bodo želele sodelovati, in da noben izziv ne bo prevelik."Rad imam to državo," je zaključil, medtem ko so privrženci vzklikali "ZDA, ZDA, ZDA".

Zmaga družinske politike in poraz nasilnih levičarskih medijev in homo-bi-trans-queer seksualnh elit

Po zmagi se je Trump najprej zahvalil svoji družini, ki ga je ves čas podpirala, in številnim svojim sodelavcem.

Njegova zmaga pomeni tudi velik poraz nasilnih medijev, bogataških elit in lobijev za končevanje življenj nerojenih otrok, kot je Planned Parenthood in radikalnih homo-bi-trans-queer seksualnih aktivistov.

Rezultat ameriških volitev je velika čast tudi  za Slovenijo, saj bomo imeli po novem v Beli hiši prvo damo Slovenko Melanio Trump. Žalostno pri tem je, da so tudi slovenski mediji o njej grdo pisali, in da so iz Slovenije prihajale informacije, ki so jo skušale očrniti pred svetovno javnostjo.

Ameriške volitve so dokaz za vse tiste Slovence, ki težko verjamejo, da se tudi pri nas da popraviti krivice in stvari spremeniti na bolje. Prihodnje volitve v Sloveniji bodo zato referendum, ali želijo živeti bolje.

Avtor

Franci Donko

Socialni delavec

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top