Ponedeljek 4. marec 2019 ob 8h: Vabljeni na naslednji shod v podporo dr. Tadeju Strehovcu!

Naslednji shod v podporo krivično preganjenemu duhovniku dr. Strehovcu bo v ponedeljek, 4. marca. Zberemo se ob 8.00 uri pred Prešernovim spomenikom v Ljubljani!

Na shodu bodo sodelovali: igralec Gregor Čušin, Angelca Likovič, Jožica Svete, legendarna pevka ansambla Avsenik, za glasbeno vodstvo pa bo poskrbela Nada Žgur.

Vabljeni tudi k molitvi. Skupno celonočno molitev bomo začeli 1. marca ob 18.00 s sveto mašo v župnijski cerkvi pri frančiškanih na Viču v Ljubljani. Celonočno župnijsko bdenje, kateremu se bomo pridružili, bo nato potekalo v kapeli Antonovega doma na Viču, od 18.45 ure do sobote, 2. marca, do 6.45 ure.

Vabljeni, da molitve v podporo dr. Strehovcu organizirate tudi po svojih župnijah, gibanjih in molitvenih skupinah po vsej Sloveniji.  

NEROJENI OTROCI SE SAMI ZASE NE MOREJO BORITI. ZATO POTREBUJEJO NAS.

Aleš Primc
za Koordinacijo »Mi ne sodimo, mi pomagamo!«
v podporo dr. Tadeju Strehovcu

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top