#deliJezusa 1. dan, sporočilo Petra Opeke

Bog te pričakuje

Advent. Čas pričakovanja. Čas, ko hitimo po nakupih, krasimo stanovanja, v lučke oblačimo ulice, … Pa je to res tisto, kar si Bog želi za svoj rojstni dan?

V tem adventu okrasimo svoje srce z dobrimi deli. Prinesimo Kristusovo luč bližnjemu. Namesto da hitimo po nakupih, raje podarimo tistemu, ki nima.

Jezus nas vabi, da pripravimo srca na njegov prihod. Naj nas blišč in materializem ne zaslepita. Naredimo prostor, kamor bo lahko prišel kadarkoli.


Naloge:

Pojdi na obisk, ki ga mogoče že dolgo odlašaš.
Današnji video deli z dvema prijateljema.
Zmoli očenaš za vse misijonarje.
Zmoli zdravamarijo, da bi se adventa akcija dotaknila čim več ljudi.

Bog s teboj!
Ekipa #deliJezusa

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top