#deliJezusa 11. dan, sporočilo Jasne Pinter

Bog je usmiljen

Kolikokrat se nam zgodi, da vemo, da bi morali iti k spovedi, a kar odlašamo. Mine mesec, dva meseca, pol leta, leto, več let. Razdalja med nami in Bogom postaja vedno večja.

Vendar, ne glede na kilometre nas Jezus vsak dan znova vabi, da pridemo k Njemu. Bolj kot smo oddaljeni od Njega, močnejši je Njegov klic. Vabi nas, da svoja bremena preložimo na Njegov križ. Tako pustimo, da namesto greha našo dušo napolni z mirom.

Izzivi:
Pojdi k sveti spovedi.
Povabi prijatelja, da gre k sveti spovedi.
Zvečer premisli, kakšen je bil tvoj dan, in zmoli kesanje.

Bog te blagoslovi!
Ekipa #deliJezusa

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top