Dr. Janez Cerkovnik: Zakaj bom volil Angelco za predsednico?

Angelca Likovič je edina med kandidatkami in kandidati za predsednika republike, ki jasno in glasno zagovarja življenje v skladu z 10. Božjimi zapovedmi. Torej, zagovarja in brani življenje vsakega človeka – od spočetja do naravnega konca; zagovarja spoštovanje očetov in mater ter brani družino kot osnovno celico družbe. Še zlasti se zavzema za družine z več otroki, kar edino lahko zagotovi varno starost starejšim in prihodnost našemu narodu. Angelca se bori in je tudi zgled za pošteno in marljivo delo ter pravičnost v naši družbi. Angelca se ne boji jasno in na glas spregovoriti in opozoriti na stvari, ki niso dobre; zna pa se tudi iskreno veseliti vsega kar je dobro. Zato bom volil Angelco!

dr. Janez Cerkovnik

Dr. Janez Cerkovnik, poročen, oče petih otrok, znanstvenik, profesor na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, koordinator za duhovna gibanja in nove skupnosti v ljubljanski nadškofiji, aktiven v Katoliški karizmatični prenovi, predsednik Sveta Glas za otroke in družine.

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top