Glas za otroke in družine z odpiranjem prepovedanih tem ruši tabuje izrojene levice

25. marca ustanovljena družinska stranka Glas za otroke in družine ruši tabuje izrojene levice. Požvižga se na desetletja zaukazanih prepovedanih tem, o katerih se ni smelo govoriti. Nasprotno, zavzema se za široko družbeno soglasje o temah, ki so življenjskega pomena za preživetje slovenskega naroda. Takšna tema je tudi spoštovanje in zaščita življenja nerojenega otroka ter življenja starejših, bolnih in onemoglih. Rušenje desetletja varovanih ideoloških tabujev pa pričakovano močno razburja izrojeno levico, ki se po socialnih omrežjih ter v parlamentu besno zaganja v Glas za otroke in družine. Z nedolžnim filmčkom Čudež življenja in legendarno oddajo Tarča z Angelco Likovič v glavni vlogi, je oktobra 2016 padla glavna zarota molka, s katero je izrojena levica do sedaj dobivala volitve!

Izrojena levica je v oktobrski Tarči, ki je sledila predvajanju nedolžnega filmčka Čudež življenja na stopnicah franšičkanskega samostana na Tromostovju, izgubila močno ideološko orožje: končanje življenja nerojenega otroka ni več tema, o kateri se v Sloveniji ne govori! Molk je poraz!

V oktobrski Tarči se je pokazala vsa ideološka nestrpnost slovenske izrojene levice, za katero je svoboda govora v resnici “uredniški spodrsljaj”, zaradi česar je z novim letom prišla tudi nova urednica Tarče.

Po Tarči se je začela ofenziva na zagovornike življenja
Po oktobrski oddaji Tarča, v kateri sta Angelca Likovič in Katarina Nzobandora odločno branili pravico vsakega nerojenega otroka do življenja, so se zganili vsi dežurni zagovorniki končanja življenja nerojenih otrok. Med prvimi je v Delovi prilogi Ona z žaljivimi zapisi Angelco Likovič napadla Sabina Obolnar, nato je svoj ideološki lonček pristavil tudi profesor s FDV-ja Marko Milosavljević, ki je v značilno ideološkem slogu dejal, da je bila Tarča na temo končanja življenja nerojenih otrok “predvsem prilagajanje javne televizije verskim zahtevam ene od verskih skupnosti v Sloveniji”.

To naj bi kazalo na “pomanjkanje uredniške neodvisnosti, kritičnega razmisleka in skrbi za celotno slovensko javnost”. V svoji ideološki ozkosti je šel omenjeni celo tako daleč, da se je spraševal, če je naslednja tema, ki jo bodo pripravili v oddaji Tarča, ali naj ženske še imajo volilno pravico!?!

Ob takšnem izpadu Milosavljevića je protestirala celo urednica informativnega programa RTV SLO Jadranka Rebernik, ki je znana po svojem zagovarjanju levičarskega voditelja Studia City Marcela Štefančiča. “To ni tema ene verske skupine, kot pravite vi, to je politična in družbena tema,” je v odzivu na Milosavljevićevo pisanje zapisala Rebernikova. “Vaš predlog, da naj odstopimo, jemljem kot nedopusten pritisk na uredniško in novinarsko svobodo in neodvisnost.

10 Božjih zapovedi in slovenska ustava sta na strani življenja!

Milosavljeviću je na pomoč priskočil še Lado Ambrožič ter programski svet RTVS, ki je ustvarjalcem oktobrske Tarče očital problematiziranje “ustavno zagotovljene pravice do splava”, kot si izrojena levica samovoljno razlaga 55. člen Ustave RS, ki govori o svobodnem odločanju o rojstvih svojih otrok, ne pa odločanju za smrt otrok, kot bi rad prikazal abortivni lobi Slovenije. Zagovorniki življenja imamo  trdno oporo v Božjih zapovedih, ki narekujejo spoštovanje življenja, mater in očetov. Naredimo vse, kar je v naši moči, da bo strah pred življenjem v našem narodu premagan.

Kako velik je strah izrojene levice, da bi njihov tabu o končanju življenja nerojenih otrok, ki ga vedno znova uporabljajo za utišanje zagovornikov življenja, padel, priča dejstvo, da je programski svet zahteval celo podatke o gledanosti oddaje. Da ja ne bi preveč ljudi videlo, kako so bili razkrinkani s strani zagovornikov življenja! Ilinka Todorovski, ki je bila v času oddaje na bolniški, zaradi pritiskov od novega leta dalje ni več več urednica Tarče.

Spoštovanje življenja je osnova za večjo rodnost, delovna mesta in pokojnine
Glas za otroke in družine vnaša v slovenski politični prostor tudi  spoštovanje 10 Božjih zapovedi, saj se v naši družbi vsakodnevno kršijo pravice nerojenih otrok do življenja, na kar sta v Tarči opozorili Angelca Likovič in Katarina Nzobandora. Angelca Likovič se je na napade pristašev lobija za razširjanje smrti nerojenih otrok odzvala mirno in odločno.

V odgovor jim je zapisala: “Pa kje živijo vsi ti ljudje, ki me napadajo? Morda še vedno v bivšem sistemu, kjer so lahko govorili le eni, ti časi so naša preteklost in se na srečo ne bodo nikoli več vrnili. 25 let živimo v demokraciji, kjer ima vsak pravico do svojega mnenja. Vesela pa sem, da me prav v tem času kliče zelo veliko ljudi, ki me v celoti podpira, pa ne le z desne politične opcije, tudi z leve, saj imamo tudi tam pametne ljudi, ki vedo, kaj je demokracija. Javno sta se oglasili tudi zelo znani pravnici, pa nekdo celo iz Bruslja, tudi z RTV, ki so javno povedali, da to ni noben sovraži govor in da ima vsak pravico povedati svoje mnenje.”

Po oddaji Tarča 13. oktobra so se na zagovornike otrok in družin pričeli siloviti napadi izrojene levice, homo-bi-trans-queer seksualnih aktivistov ter pristašev lobija za razširjanje smrti nerojenih otrok. V Glasu za otroke in družine smo s podelitvijo priznanja bela vrtnica Angelci Likovič na ustanovnem kongresu sporočili slovenski javnosti, da bomo storili vse, kar je v naši moči, da bo šla Slovenija po poti napredka, najprej s spoštovanjem življenja od spočetja do naravne smrti.

Avtor

Franci Donko

Socialni delavec

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top