Nadaljujemo boj za pravice otrok in družin! Stališče Koalicije »Za otroke gre!« na sramotno odločitev Ustavnega sodišča

Ustavno sodišče v dveh odločbah z dne 16.6.2022 (objavljeni 8.7.2022) zahteva ukinitev zakonske zveze žene in moža ter uvedbo posvojitev otrok v homoseksualna in druga LGBTQIA+ razmerja! Gre za škandalozno, krivično in ideološko motivirano odločitev utemeljeno na lažeh. 

Odločitev šestih ustavnih sodnikov – dr. Mateja Accetta, Katje Šugman Stubbs, dr. Roka Čeferina, dr. Špelce Mežnar in dr. Marijana Pavčnika – s katero so ukinili zakonsko zvezo žene in moža ter uzakonili posvojitve otrok v homoseksualna in druga LGBTQIA+ razmerja, je v popolnem nasprotju z načelom pravičnosti, naravnim pravom ter slovensko kulturo. 

6 posameznikov - ustavnih sodnic in sodnikov - je poteptalo odločitev 1.085.275 državljank in državljanov.

Prav tako je njihova odločitev nedemokratična, saj je 6 posameznikov - ustavnih sodnic in sodnikov sodnikov - poteptalo odločitev 1.085.275 državljank in državljanov, ki so na treh referendumih pokazali, da mora slovenska zakonodaja ščititi temeljne človekove pravice otrok do matere in očeta ter naravno danost ženskega in moškega spola. 

Ideološko zmotivirana odločba Ustavnega sodišča je tudi v popolnem nasprotju s slovensko kulturo in tradicijo.

Odločitev 6 ustavnih sodnic in sodnikov je kriminalna tudi z vidika slovenske demografije. Slovenija že 40 let ne dosega stopnje rodnosti, ki je potrebna za naravno obnavljanje prebivalstva. V kritičnem času, ko je nujno okrepiti pomen materinstva in očetovstva, je Ustavno sodišče protiustavno razveljavilo pomen mame in očeta za otroka. V tem smislu se zato ta odločitev lahko razume tudi kot narodna veleizdaja.

Sodba ustavnega sodišča je protiustavna, ker je v neposrednem nasprotju s 53. členom ustave, ki določa: »Država varuje družino, materinstvo, očetovstvo, otroke in mladino ter ustvarja za to varstvo potrebne razmere.«

Sodba ustavnega sodišča je protiustavna tudi, ker sta v zadevi razsojala pristranska sodnica in sodnik, ki ne zagotavljata nepristranskega sojenja in videza nepristranskega sojenja. Sodnica Katja Šugman Stubbs je nastopala kot aktivistka v referendumski kampaniji na strani LGBT aktivistov. Prav tako je v referendumski kampanji LGBT aktivistov sodeloval Aleksander Čeferin, brat ustavnega sodnika dr. Roka Čeferina.

LGBTQIA državna institucija t.i. Urad zagovornika načela enakosti s proračunskimi sredstvi koordinira radikalno ideološko nasilje nad slovenskim narodom. Letno samo iz proračuna dobiva 1.471.000 EUR.

Odločitev 6 ustavnih sodnic in sodnikov ni bila stvar ustavnopravnih presoj, temveč rezultat strategije radikalnih LGBTQIA+ aktivistov, ki več kot dvajset let izvajajo napade na temeljne pravice otrok, pravice otrok in staršev v šolah ter hočejo za vsako ceno vsiliti svoj življenjski slog celotni družbi. V ta namen so nakopičili veliko gospodarsko, medijsko in politično moč, s katero obvladujejo tudi ustavno sodišče. Med drugim je večina v državnem zboru, ki jo obvladujejo že več mandatov ustanovila posebno LGBTQIA državno institucijo t.i. Urad zagovornika načela enakosti, ki s proračunskimi sredstvi koordinira radikalno ideološko nasilje nad slovenskim narodom. Letno samo ta urad dobiva iz proračuna 1.471.000 EUR. Z omenjenimi sredstvi so zaposlili 20 radikaliziranih LGBTQIA+ aktivistov, s katerim so pripravili ustavni udar, ki smo mu priče, saj so s pomočjo levičarskih strank in poslancev, organizirali izvolitev radikalnih LGBT ustavnih sodnikov, kot je napovedala nekdanja poslanka in sodnica Jasna Murgel.

Borili se bomo, da naših otroke ne bodo v šolah in vrtcih indoktrinirali, naj si hormonsko in kirurško spreminjajo spol ter spolno usmerjenost, saj si s tem trajno poškodujejo svoje zdravje.

V Koaliciji »Za otroke gre!« sporočamo vsem podpornikom in javnosti, da bomo po sramotni odločitvi Ustavnega sodišča delali naprej s še povečano aktivnostjo. V imenu 1.085.275 volilcev, katerih trojno referendumsko voljo je poteptalo ustavno sodišče se bomo borili na ulicah, v Državnem zboru, v šolskem sistemu, pomagali staršem in učiteljem pri vsesplošnem uporu homoseksualizaciji in transeskualizaciji otrok v vrtcih in šolah. Prav tako se bomo borili, da naših otroke ne bodo v šolah in vrtcih indoktrinirali, naj si hormonsko in kirurško spreminjajo spol ter spolno usmerjenost, saj si s tem trajno poškodujejo svoje zdravje. 

"Napovedujemo boj za otrokove pravice, za naše otroke, za naše vrednote vse do zmage." Aleš Primc

Ob tem poudarjamo:

1.            Odločitev Ustavnega sodišča je ideološki in političen konstrukt, ki nima temelja v Ustavi RS in v mednarodnih dokumentih o človekovih pravicah.

2.            Ta odločitev bo imela za posledico, da bodo naše otroke lahko posvajali dve osebi istega spola, transseksualca, queerseskaualca itn., ne bodo jih pa mogli stari starši, ki so otrokom takoj za mamo in očetom najbližji.

3.            Ta odločitev bo postala zakonodajni temelj za uvedbo umetnih oploditev žensk brez moža ali partnerja, tako da otroci ne bodo imeli znanega očeta.

4.            Z odločitvijo Ustavnega sodišča je dosežen cilj privilegirane LGBTQIA+ kaste v Sloveniji, saj so z njo dobili temelj za uvajanje radikalne LGBT ideologije v vrtčevske in šolske programe, kjer bodo otroke brez soglasja staršev učili, da otrok ne rabi mame in očeta ter, kako se spreminja spol in spolno usmerjenost. Učbenik imajo že pripravljen.

5.            Ta odločitev bo podlaga za uvedbo trgovine z otroki ter za grobo izkoriščanje revnih žensk, ki bodo za plačilo spočenjale, rojevale in prodajale svoje otroke bogatim naročnikom (kar se že dogaja v nekateri državah po svetu).

6.            Ta sodba je v popolnem nasprotju s temeljnimi človekovimi pravicami ter pomeni, da šest ustavnih sodnikov zavestno zanika naravno dejstvo, da je mama ženska in oče moški. Prav tako ne priznavajo materinske in očetovske vloge ter njunega pomena za rojstvo, razvoj in vzgojo otroka.

7.            Ta sodba je poteptala voljo 1.085.275 glasov državljank in državljanov na treh družinskih referendumih.

ZATO

Vas vabim:

1. da ne obupujete ali se grenite, ker to nima nobenega smisla, saj zaradi tega ne bo nič boljše;
2. da se v naslednjih mesecih pridružite našim aktivnostim za normalno Slovenijo in
3. da po svojim močeh finančno prispevate za ta boj ter verujoči, da v ta namen tudi molite.

Svoj prispevek za boj za pravice otrok in družin lahko nakažete na:
Združenje Gibanje za otroke in družine,
TRR: SI56 6000 0000 0664 036,
referenca SI99,
namen: OTROK NE DAMO 2022,
koda namena: OTHR

Če LGBT - jevci mislijo, da so nas s to odločitvijo 6 svojih aktivistov na ustavnem sodišču utišali ali pa vzeli voljo do dela, so se zelo zmotili. Moja volja za borbo nikoli ni bila večja kot je zdaj. Napovedujemo boj za otrokove pravice, za naše otroke, za naše vrednote vse do zmage. Dokler ne spremenimo te sramotne odločitve ustavnega sodišča. V tem boju bomo zmagali. Boj bo lahko trajal dolgo. Na to sem pripravljen. Ampak nikoli ne bomo odnehali in nikoli se ne bomo predali. Borili se bomo do zmage.

Naši otroci in vnuki so vse, kar imamo, zato jih ne damo. Gremo v akcijo!

Aleš Primc,
za Koalicijo "Za otroke gre!"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top