Metka Zevnik in Aleš Primc: Danes lepo vabljeni na tabor v Slovensko Bistrico

Drage prijateljice in prijatelji!

Lepo vas vabiva na 1. tabor Gibanja za otroke in družine.si, ki bo danes, 16. oktobra, v Slovenski Bistrici! To je zahvalni tabor za vse, kar smo v zadnjih letih skupaj dobrega naredili. Posvečamo pa ga nesrečnima koroškima dečkoma v upanju, da čimprej prideta domov.

Pripravili smo zelo zanimiv program - za vsakega nekaj. Poseben program bodo imeli otroci: udeležili se bodo lutkovne predstave, obiskal pa jih bo tudi čarovnik Grega.

Na taboru bomo predstavili Taborsko deklaracijo z naslovom: V kakšni državi želimo živeti?

Osrednja glasbena gostja tabora bo Jožica Svete, legendarna pevka ansambla Avsenik, s prijateljema Sonjo in Robertom Zupan (člana znanega ansambla Zupan). Podrobnejši program si oglejte v našem ličnem taborskem letaku (spodaj).

Drage gospodinje prosiva za pecivo, da se bomo poslakali. Vnaprej hvala!

Prepričana sva, da bo na taboru zelo lepo. Vseslovensko srečanje bomo imeli v vsakem vremenu. Obujte se v vremenu in travniku primerno obutev. V primeru dežja bomo v Slomškovi dvorani, ob župnijski cerkvi sv. Jerneja. Za dostop in parkiranje velja enako, kot če bo lepo vreme.

Se vidimo na taboru! Zbiranje ob 11.30.

Metka Zevnik in Aleš Primc

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top