Iskrene čestitke Civilne iniciative organizatorjem referenduma na Hrvaškem!

Spoštovana Željka Markič, voditeljica iniciative "U ime obitelji",

V imenu Civilne iniciative za družino in pravice otrok čestitam civilni iniciativi »V imenu družine« in tebi osebno za izjemne napore in delo, ki ste jih to leto vložili za spoštovanje materinstva in očetovstva. Vaša prizadevanja odmevajo preko meja Hrvaške. Mnogi Slovenci so s simpatijami in z molitvijo v srcu spremljali dogajanje na Hrvaškem v zadnjih mesecih. Prizadeli so nas grobi napadi na vas, krivice, laži in nizkotni udarci, ki ste jih pokončno in dostojanstveno prenašali ter ne glede na vse širili veselje, radost in zaupanje. Borili ste se v neenakem boju proti vladajoči politiki, proti tako rekoč vsem največjim medijem v državi, vendar z Resnico in ljudstvom na svoji strani.

V enem letu ste zgradili največjo civilno iniciativo v srednji Evropi in tudi s tem presegli meje svoje države ter ponesli najlepšo sliko »lijepe vaše« v svet.

Najprej vam želimo, da se umirite in spočijete po napornem delu ter nadomestite mesece odsotnosti, ko so vaše družine trpele zaradi vaših plemenitih prizadevanj za dobro družine. Potem pa vam želimo veliko Božjega blagoslova pri vašem nadaljnjem delu.

Ob prihajajočih Božičnih praznikih vam želimo globoko doživetje prihoda Božjega otroka, ki je naše upanje in mir.

Aleš Primc

vodja Civilne iniciative za družino in pravice otrok

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top