MAGDALENA GORNIK - obletnica rojstva

V sredo, 19. julija, bomo praznovali rojstni dan naše mistikinje Magdalene Gornik.

Ob tem prazniku bo v cerkvi na Gori pri Sodražici ob 16h molitvena ura pred Najsvetejšim, kjer se bomo imeli priliko zahvaliti pa tudi priporočiti naši mistikinji svoje stiske ter jo prositi, da posreduje pri Bogu. Ob 17h bo sledila sveta maša v zahvalo Bogu, da je obdaril naš narod s tako veliko ženo.

Letos mineva 170 let, kar je Bog po svoji Materi prvič očitno posegel v Magdalenino življenje. V spomin na to prvo videnje bo po maši priložnost, da se odpravimo na polje, kraj tega dogodka, preberemo Magdalenino doživetje in se ji priporočimo. Oglejte si film o Magdaleni Gornik. Kdor pa bi rad prebral in delil knjigo o mistkinji Magdaleni...

Posredujte in se vidimo v sredo na Gori,

Blagoslov

Blaž Kovačič

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top