Manipulacija: Nekateri pravijo, da otroci potrebujejo zgolj dva odrasla, ki se imata rada med seboj in trdijo, da za otroka ni pomembno, kdo sta njegova mama in oče?

Preberite si razloge za, zakaj je potrebno v nedeljo 20. 12. 2015 oditi na referendum in glasovati proti noveli Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih?

  • Če bi bila ljubezen med odraslima edini dejavnik, bi si lahko otroke odrasli poljubno menjavali med seboj. To seveda ne gre, saj kri ni voda.
  •  Če otrok živi z odraslimi, ki so v homoseksualnem razmerju, to pomeni, da vsaj eden izmed odraslih nima nobene biološke povezave z otrokom in je zato v najboljšem primeru eden izmed partnerjev neke vrste krušni eden izmed staršev.
  • Zakon jemlje otroku pravico do umestitve v biološko družino.

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top