Metka Zevnik: Ponosno bom volila Angelco Likovič

Leta in življenjska pot so jo obogatila z modrostjo, vztrajnostjo, delavnostjo in zvestobo krščanskim vrednotam. Je zvesta žena, dobra mama in super babica; njena kariera učiteljice  in ravnateljice je lahko vzor  mladim, ki vstopajo na svojo družinsko in strokovno pot.

Je pogumna gospa, ki o krivicah spregovori na glas.

Angelca  si upa in zmore iti proti toku in sporočati, da božja zapoved: »Ne kradi« velja za vsakogar, ne le za male ljudi. Da božja zapoved »Ne ubijaj!« velja za vsako življenje, tudi tisto drobceno, komaj spočeto.

Z veseljem jo bom volila za predsednico Slovenije.

Metka Zevnik

Oglejte si, kaj je Metka Zevnik v živo povedala.

Metka Zevnik, žena, mama, babi, profesorica, katoličanka, podpredsednica stranke Glas za otroke in družine.

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top