Žrtev spregovorila - Moja NEDRUŽINA

V sedemdestih letih je radikalni protidružinski aktivist Otto Mühl v Avstriji ustanovil komuno za razbitje pojmovanja družine. Temeljne zakonitosti so bile: skupna lastnina, "svobdna" spolnost, skupni otroci...

Žrtev tega razosebljenja je bil tudi Paul-Julien Robert, ki je bil rojen v tako komuno. Leta 2012 je o tej svoji življenjski zgodbi posnel dokumentarni film Meine keine Familie (Moja nedružina), v katerem je razgalil to kruto ideologijo, katere največje žrtve so otroci.

Vabljeni, da si ogledate cel film, za dodatno spodbudo pa vas vabimo da si ogledate kratek predstavitveni filmček.

Načrti ekstremnih aktivistov teorije spola, ki se po vsem svetu in tudi v Sloveniji na polno izvajajo, imajo predvsem cilj - uničiti družino mame, očeta in otrok. Za dosego  tega cilja uporabljajo najrazličnejše poti: medijsko pranje možganov o nasilnosti družine z mamo in očetom, spodbujanje eksperimentiranja s spolno usmeritvijo in s spolom, vsiljevanje tovrstnih vsebin v šolske programe, spodbujanje nezvestobe, itn.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top