Molitev bork in borcev za življenja nerojenih otrok

Gospod, daj nam danes pogum, da se soočimo z največjo oviro v našem poslanstvu - da bi ljudje prenehali končevati življenja nerojenih otrok. Pomagaj nam ugotoviti, da ta naloga ni v medijih, vladi, ali velikih organizacijah, ki spodbujajo smrt nerojenih otrok. Ta največja ovira prebiva v nas samih. Naš največji izziv je naš lastni strah, dvomi v nas samih, naše obotavljanje, in to, da se težko odpovemo drugim stvarem, ki jih moramo žrtvovati za dosego pravičnosti. Osvobodi nas, o Bog, od vsega tega, kar nas teži. Dovoli nam, da smo lahko vse to, kar smo lahko, da bodo nerojeni lahko to, kar so lahko.

Amen.

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top