Molitvena veriga za slovenski narod

V Sloveniji poteka nenehen duhovni boj, ki se kaže v najrazličnejših delitvah med nami ter v nenehnem ogrožanju samih temeljev našega bivanja: življenja, družine in vere. V duhovnem boju je mogoče zmagati samo z molitvijo v srcu. 40 molivcev se je že odločilo! Vsak dan zmolijo tri dele rožnega venca: Veselega, Žalostnega in Častitljivega za notranje ozdravljenje našega naroda, da se iztrga iz objema negativnih sil ter za ljubezen in spoštovanje v našem narodu in v naših družinah

Vabljeni, da se jim pridružite. 

Zainteresirani pokličite na tel. št. 031 325 677.

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top