Na Bermudih z dvotretjinsko večino zavrnili ukinitev zakonske zveze žene in moža!

Tudi na Bermudih LGBTQ lobi poskuša z vsiljevanjem ideologije spola, ki ne priznava obstoja naravnega ženskega in moškega spola. 23. 6. je potekal referendum o ukinitvi zakonske zveze žene in moža ter o uzakonitvi t. i. "homoseksualnih civilnih zvez". Volivci z Bermudov so zahteve LGBTQ aktivistov z dvotretjinsko večino zavrnili. Homoseksualni aktivisti  so po porazu zagnali vik in krik, češ da gre za kolosalno škodo, ljudi pa zmerjali, da želijo ostati v srednjem veku. Nekam znano zveni, a ne? Očitno so homoseksualni aktivisti po vsem svetu naučeni po istem kopitu.

23. junij bo na Bermudih zapisan z zlatimi črkami, kajti gre za njihov drugi, tokrat morda še pomebnejši referendum, kot je bil prvi, na katerem so odločali o samostojnosti. Zunanja svoboda je potrebna in nujna za vsestranski razvoj, svoboda duha in spoštovanje vrednot pa je vir naše notranje moči! 

Premier Dunkley je ob rezultatu referenduma svečano izjavil, da je "rezultat referenduma izraz volje ljudi, ki jo bomo spoštovali!" Kaj je storila Cerarjeva koalicija po objavi rezultata družinskega referenduma? Takoj so napovedali zamenjavo ustavnih sodnikov!?

Več o referendumu na Bermudih si preberite tukaj.

Avtor

Franci Donko

Socialni delavec

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top