Velika podpora: Na Pohod za življenje prihaja nadškof Stanislav Zore!

Letošnjega Pohoda za življenje, 2. oktobra 2021, v Ljubljani, se je udeležil ljubljanski nadškof in metropolit gospod Stanislav Zore. S svojo navzočnosti je izrazil svojo veliko podporo prizadevanjem za spoštovanje pravic nerojenih otrok ter njihovih mater in očetov v stiski. Gospodu nadškofu smo za njegovo udeležbo neizmerno hvaležni, saj bo to zgodovinsko prva udeležba škofa na Pohodu za življenje v Sloveniji!

V osrednjem programu Pohoda za življenje bodo med drugimi nastopili odlični glasbeni gostje: Vinko Cankar (nekdanji član skupine Čuki), Marko Nzobandora ter Nada Žgur s skupino Najstniki za življenje. Pomemben del osrednjega programa bo poslušanje bitje srca nerojenega otroka. Program bo čudovit in prilagojen vsem generacijam od otrok naprej.

Pridružite se nadškofu Zoretu na Pohodu za življenje in se prijavite na: PRIJAVA.

Lanskoletnega Pohoda za življenje se je udeležilo 500 udeležencev in je bil največji dogodek dneva v Sloveniji. Bilo je čudovito, kljub močnemu dežju ob koncu. Letos nas naj bo še več. S tem bom naše sporočilo ljubezni in sočutja do najbolj nemočnih in ranljivih še močnejše.

Dobrodošli! Se vidimo v soboto, 2. oktobra 2021 ob 9.30 v Ljubljani, na Levstikovem trgu pred Šentjakobsko cerkvijo! Brezplačna prijava na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsfZEWQonFoZTKjFd_dMkvDUfRF1Xk8j4oeHJ5QFkKr_OuXQ/viewform

Prijavite se še danes, najboljše pa kar takoj!

Urša Cankar Soares;
voditljica Pohoda za življenje

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top