Največji mediji: Do medveda v Nemčiji in slona v Afriki sočutje, do nemočnih otrok v Sloveniji ni sočutja

7.3. sta bili med glavnimi novicami dneva na Delu in POP TV: 1. da je v berlinskem živalskem vrtu umrl štirimesečni medvedek Fritz in 2. žalostna novica, da je v Afriki poginil mogočen slon.

Sočutje do živali je nekaj lepega, vendar je žalostno, če ga ni do nemočnih otrok. Odsotnost medijskega sočutja do nemočnih nerojenih otrok ima tragične posledice za nerojene otroke - smrt 10 nerojenih otrok v Sloveniji vsak dan.

Kdaj bo v Sloveniji ena glavnih novic dneva, da je bilo včeraj v Sloveniji končano življenje desetih nemočnih nerojenih otrok? 10 nerojenih otrok umre v Sloveniji od roke ginekologinj in ginekologov v povprečju vsak dan. Koliko nemočnih nerojenih otrok umre zaradi kemične smrtne zastrupitve s tabletkami, se ne ve. 

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top