Naslednji korak je uzakonitev poliamoroznih komun in grobo izkoriščanje otrok!

V Veliki Britaniji se po uzakonitvi ukinitve zakonske zveze ženein moža ter posvojitev otrok v istospolne skupnosti v skupnosti homoseksualnih aktivistov odpira nova zgodba: uzakonitev mnogoženstva oz. poliamorija. Gre za zahteve radikalnih aktivistov, da morajo otroci odraščati v skupnosti več oseb istih ali mešanih skupnosti, v kateri so vsi poročeni in legalni "starši".

Cilj radikalnih aktivistov teorije spola so spolne komune!

Uresničujejo se napovedi, da je ukinitev zakonske zveze žene in moža samo trojanski konj za legalizacijo t.i. poliamoroznih komun, v katerih bi odrasli skupaj z otroki eksperimentirali s spolno usmerjenostjo in zase zahtevali poroko, davčne olajšave in promoviranje njihovega »življenjskega sloga« preko indoktrinacije v javnih šolah in politiki.
Zagovorniki poliamorije trdijo, da je v Veliki Britaniji trem onemogočena »enakost pred zakonom«, ker ne morejo skleniti zakonske zveze in ne morejo posvojiti otrok. Predstavnica Stranke zelenih Natalie Bennett je dejala, da je odprta za to možnost. Njeno stališče so v vseh glavnih novicah reklamirali radikalni aktivisti v mediji kot so BBC, Independent, Buzzfeed, Telegraph, in celo Daily Mail.  Polimarozni aktivisti v Veliki Britaniji zahtevajo »pravice« pod istim izgovorom kot to v Sloveniji delajo Barbara Rajgelj, Mitja Blažič, Roman Kuhar, Milica Antič Gaber, Renata Salecl in Darja Zaviršek -kratenje pravice do enakostipred zakonom, pri nas 14. člen ustave ter z dejstvom, da obstaja veliko takih skupnosti, ki so jim "kršene pravice". Privrženci mnogoženstva in mogomoštva zahtevajo uzakonitev poliamorije v imenu diskriminacije na področju zaposlovanja, sociale, nezmožnosti obiskovanja bolnega sozakonca v bolnici itd. Torej zgodba, ki jo v Sloveniji vsak dan poslušamo že deset let in s katero aktivisti preko medijev in šol nasilno perejo možgane otrokom in odraslim.

Zagovorniki poliamorije v center svoje ideologije postavljajo zavračanje monogamnega odnosa med žensko in moškim in zahtevajo, da država odpravi omejitve. Teoretično zahtevajo možnost, da bi v neki državi vsi živeli v eni zakonski zvezi, bili poročeni, lastniki vseh stanovanj in hiš, dediči drug po drugem ter legalni starši vseh otrok v državi vključno z možnostjo, da vsak spreminja svoj spol, spolno identiteto in spolno usmerjenost. Gre za krasni novi (komunistični) svet radikalnih pristašev ideologije proti družini in kulturi z namenom, da ukinejo družino, zmanjšajo rodnost in ustvarijo generacijo zmedenih množic, s katerimi bi manipulirala politična in ekonomska elita.

Za t.i. LGBT skupnosti radikalnih aktivistov je značilno, da večina hitro menja partnerje in da naj bi si istočasno želeli več partnerskih zvez. V študiji iz leta 2006  raziskovalci dokazujejo, da  je 28% lezbijk, tretjina biseksualcev in skoraj dve tretjini homoseksualcev odprtih za nemonogamne zveze (t.i. queer skupnosti). Trendi kažejo, da poliamorozna ideologija vstopa v politiko in da je cilj en sam – ukiniti dosedanjo etiko in uzakoniti sistem spolnih komun, kjer bo prostitucija, incest in pedofilija z obojestransko privolitvijo ter znižanje starosti otrok za svobodno vstopanje v spolne odnose z odraslimi končni cilj grozljive ideologije zagovornikov teorije spola. Čas je, da se pripravimo in zaustavimo vse projekte za izkoriščanje ljudi v imenu »svobode«, »nediskriminacije« in »enakosti«. To je naša dolžnost do prihodnjih generacij.

Matej M.

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top