Nepozaben koncert za življenje

V sredo, 21. maja 2014 je v Antonovem domu na Viču potekal prvi dobrodelni koncert Zavoda ŽIV!M z naslovom "Glas življenja". Nastopili so: glasbena skupina Svetnik, vokalni kvartet 4Given, Odkloplen Grega s skupino LooBEzND in hip-hop dvojec Murat&Jose.

Večer je s svojimi duhovitimi, a vsebinsko globokimi video-posnetki in glasbenim nastopom popestril Gregor Čušin, program pa je lahkotno in vedro povezovala novinarka Nataša Ličen.

Zbrani prispevki bodo namenjeni mamam v stiski.

"Ko smo v Zavodu ŽIV!M opazovali ljudi okoli sebe, se nam je zdelo, da Slovencem primanjkuje veselja do življenja, zato smo z glasbeniki, ki delijo naš pogled, pripravili večer, ki bi poslušalce napolnil z veseljem, da bi ga ponesli še drugim. Koncert je bil vrhunski! :)

Mislim, da smo dosegli namen: spodbuditi veselje do življenja! :) Prav vsi, tako nastopajoči kot poslušalci, smo se napolnili z dobro voljo in veseljem in prepričana sem, da tako skupaj ustvarjamo bolj pozitiven in optimističen svet.

Celotna izkušnja koncerta Glas življenja je bila zame Božja milost, saj sem že med pripravami doživela toliko dobre volje s strani vseh sodelujočih (glasbenikov, snemalcev, fotografov, povezovalcev in vseh prostovoljcev), da je bilo samo delo, priprava, organizacija bolj užitek za mojo dušo kot "pravo delo". In upam, da prihodnje leto ponovimo! :)

Katarina Nzobandora, direktorica Zavoda ŽIV!M"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top