• Čakajoča na nočno oddajo o pravosodju.

Je oddaja RTV SLO o spremembah v pravosodju namenjena tistim, ki ponoči ne morejo spati?

V četrtek 18. 2. je bila na tretjem programu TV Slovenija odlična oddaja o spremembah v pravosodju. Sodelovali so odvetnica Lucija Ušaj Šikovec, Aleš Primc in Vili Kovačič. Usklajevanje oddaje je potekalo več mesecev, ker se, kot je povedal voditelj Boštjan Veselič, najvišji funkcionarji v pravosodju nočejo udeležiti soočenja s predstavniki Odbora za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin - Odbora 2014.

Oddaja o potrebnih spremembah v pravosodju je bila kot rečeno odlična, dinamična in izjemno strokovno argumentirana. 

Zelo zanimivi so termini predvajanja te oddaje. Potekala je v živo med 20.30 in 21.20. Največji del se je pokrival z oddajo Tarča na 1. programu TV Slovenija, za katero je oglaševanje potekalo več dni. Prva ponovitev je bila isti dan čez dobro uro in sicer od 22.30 do 23.20. Druga ponovitev je bila v soboto od 3.45 do 4.35 ponoči.

Tretja in zadnja ponovitev je bila v nedeljo 21. 2. ob 0.55 ponoči.

Na podlagi navedenega lahko ugotovimo, da so na RTV Slovenija omogočili ogled oddaje o spremembah v pravosodju predvsem ljudem, ki ponoči ne morejo spati. To, da skrbijo za ljudi, ki ponoči ne morejo spati, je hvalevredno, sedaj pa jih prosimo, da omogočijo ogled tudi vsem, ki ponoči spijo.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top