Angelca, pozvoni na glas za  vse nas!  »Korajža velja!« 

Angelca kandidira za predsednico Slovenije, ker smo jo v ekipi Glas za otroke in družine občestveno prepoznali, da bo ona za to funkcijo naš  GLAS VPIJOČEGA V SLOVENSKI POLITIČNI PUŠČAVI, Glas za otroke in družine. ZA kulturo življenja! Angelca je  prepoznala ta klic in ga ob moževi trdni podpori sprejela ter stopila pogumno, delovno na to pot predsedniške kandidature. V stranki smo ponosni nanjo! Glas za otroke in družine smo šli v politiko, ker je to naš MISIJON, smo zavedni katoličani in državljani, ki smo aktivni v politiki. Angelca je pri teh predsedniških volitvah obenem naša pričevalka, naš  glas za kulturo življenja. V duhovnem boju je klasika, vemo, da je Angelca zdaj v javnosti tudi znamenje zasramovanja in nasprotovanja. Ker pričuje in preroško oznanja kulturo življenja med ljudmi. V Jezusu Kristusu nam to ni nepremostljivo; v veri sploh ni problem in je  celo ena od  naših  misijonskih  vstopnih točk.

Angelca  od vseh kandidatov najboljše  loči zrno od plevela, za dobro smer v naši Sloveniji. Gradi na skali, ne na pesku. Angelca javno pričuje in preroško vabi vse v Sloveniji za življenje po Desetih Božjih zapovedih.  

Naša stranka ZA OTROKE! ima izbranega zavetnika stranke sv. Janeza Pavla II. , kar imamo zapisano v statutu stranke. Zanimivo: sv. Janez Pavel II. goduje na dan predsedniških volitev, 22.10.  Naša Angelca in njen mož Andrej imata doma, v predsobi montiran zvonček za pozvonit v veri, z vgraviranim posvetilom »Janez Pavel II.« To sta si dala v svojo hišo postavit v veri in ljubezni do Cerkve in takratnega papeža Janeza Pavla II.,  ko nas je leta 1996  obiskal v Sloveniji. Leta 1996 si nista mislila, da bo Angelca kandidirala za predsednico Slovenije leta 2017 in to v stranki, ki ima za zavetnika že zdaj svetnika Janeza Pavla II. ter da se bo ta njena kandidatura volila na njegov god.

·         Sv. Janez Pavel II. je 'specialen nebeški agent' za priprošnje za osvoboditev izpod suženjstva komunizma. Kako upanja polno za Slovenijo! "Angelca in Andrej, hvala, da zvonita vsa ta leta na vajin zvonček za vse nas! Angelca, daj, še pozvoni! Pozvoni Angelca, pozvoni naglas, za vse nas!

In slišimo glas: »Korajža velja!« ! Amen. 

·         »Dobri Bog, HVALA!« Skupaj smo v tem čudovitem zgodovinskem trenutku  Odrešenjskega načrta in kako zelo zanimiva je naša knjiga življenja, ha? »Hvala za vse priprošnje naših nerojenih in rojenih mučencev! Dobri Bog blagoslovlja Slovenijo! Vsa slava in čast in zahvala ter oblast našega Gospoda Boga Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Ave! Aleluja!« 

"Blagor vam, če se vaš pogled ne bo zaustavil zgolj na površju stvari in oseb, ampak bo znal prodreti dogodkom v srce; če boste znali preko vidnega in otipljivega razbirati bistveno, ki je vedno skrito in zastrto, da bi ga potem mogli svobodno podariti in sprejeti. Blagor vam! Dragi prijatelji, še enkrat hvala za vašo dobrodošlico. Korajža velja! Hodite v veri, upanju in ljubezni! Odprite sebe in vse vaše bivanje navdihom Svetega Duha in pustite, da vas On popelje na odprto morje tretjega tisočletja. Papež 'ma vas rad!" (Janez Pavel II. v Postojni 1996)

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top