Prizadevanja za rešitev male Neže prišla tudi do papeža Frančiška

Po poročanju portala Iskreni.net, se je papež Frančišek pridružil molitveni podpori za Nežo. Zgodba male Neže in njenih pogumnih staršev se je dotaknila mnogih, ki upamo na izboljšanje Nežinega stanja.

Zala in Matej Arnolj sta za hčerko kot skrbna starša iskala najboljšo možnost zdravljenja tudi po tem, potem ko so naši zdravniki obupali nad izboljšanjem zdravstvenega stanja deklice. Prepeljala sta jo na zdravljenje v Padovo, kjer se zdravniki po najboljših močeh trudijo zanjo.

Pri iskanju možnosti v tujini je pomagalo večje število ljudi, mnogi so donirali za kritje stroškov zdravljenja v tujini, veliko pa jih je Neži namenjalo tudi dobre misli in molitve.

Prizadevanja za rešitev male Neže prišla tudi do papeža Frančiška

Na molitvi za Nežo, ki je bila v soboto, 26. novembra 2016, v župnijski cerkvi v Poljanah nad Škofjo Loko, od koder je Nežin oči Matej, je bilo navzočim sporočeno, da je za malo Nežo molil tudi papež Frančišek. Novico je potrdila Nežina mami Zala.

Dejala je, da je bila sama zelo presenečena, ko jo je pred tednom dni v bolnišnici obiskala neka gospa, ki je članica italijanske organizacije, ki je pomagala iskati možnosti za Nežino nadaljnje zdravljenje in ji povedala, da je za Nežo molil tudi papež Frančišek. Neži, njenim staršem in vsem, ki molijo in se trudijo zanjo, je podelil tudi svoj blagoslov.

Zalo in Mateja Arnolj izpolnjuje upanje, da bo to, kar se dogaja Neži, obrodilo sad, pa ne samo za Nežo in njihovo družino, ampak tudi za druge družine, ki se srečujejo s podobnimi preizkušnjami.

Povzeto po Iskreni.net

Avtor

Franci Donko

Socialni delavec

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top