Video: Kaj se je zgodilo v Massachussettsu po ukinitvi zakonske zveze žene in moža

Oglejte si video razkriva, kakšne posledice ima ukinitev zakonske zveze žene in moža na družbo. Zadeve gredo v praksi bistveno dlje od same poroke. Takoj so na vrsti posvojitve.

Po ukinitbi zakonske zveze žene in moža se v šolah in vttcih začne prevzgoja otrok, učencev in dijakov za homoseksualnost, biseksuaknost, transseksualnost in queerseksualnost. Šola dobi nalogo, da vse to propagira in promovira kot nekaj normalnega. V literaturi dijaki in učenci dobivajo navodila, kako izvajati spolne odnose z osebami istega spola, kako menjavati spol itn. Starši izgubijo pravico do vzgoje otrok po svoji vesti.

Kratena je svoboda govora in celo svoboda mišljenja. Kdor se ne strinja z LGBTQ ideologijo ostane brez službe. Ukinjen je ugovor vesti za vse javne uslužbence, ki ne želijo poučevati LGBTQ ideologije. Ker postane istospolna poroka zakonita, nasprotovanje le tej oz. na splošno početjem LGBTQ lobija postane protizakonito in kaznivo.

Kršena je pravica do svobode izbire poslovnih partnerjev za vse delavce v poročni industriji. Če zavrnejo sodelovanje pri istospolni poroki so obtoženi diskriminacije.

Zadeve gredo še naprej v zahteve po poligamiji in normalizaciji transeksualnih početij. Spremembe spola se krijejo iz zdravstvene blagajne. Zdravstveni delavci so prisiljeni sodelovati z LGBTQ ideologijo.

Napadene so celo verske skupnosti, ki se ne strinjajo s takim načinom življenja.

Premislite ali je res mogoče podpirati ukinitev zakonske zveze žene in moža?

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top