Sramota za Slovenijo: Št. 1. po korupciji na svetu!

Die Welt, eden najuglednejših nemških časopisov je objavil lestvico najbolj korumpiranih držav na svetu, ki jo je pripravilo revizorsko in bonitetno podjetje Ernst & Young. Pogled nanjo je šokanten, saj je Slovenija na prvem mestu!

Kar 96% anketiranih podjetnikov, ki delajo v Sloveniji, meni, da je podkupovanje nekaj običajnega.

Koristi od korupcije ima peščica, plačujemo pa jo vsi. Korupcija je očitno eden glavnih razlogov za splošno krizo, v kateri smo.

Kaj taki članki v uglednih evropskih časopisih pomenijo za Slovenijo? Manj poštenih podjetnikov, ki bodo želeli poslovati v Sloveniji, manj investicij in novih delovnih mest, višje obresti za posojen denar...

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top