Zakaj slovenski novinarji prikrivajo zločine radikalnih homoseksualnih aktivistov!?

Na Švedskem, v eni izmed najbolj homoseksualiziranih držav sveta, je bil oktobra 2014 44-letni Stefan Johansson, nekdanji predsednik RFSL (Nacionalna zveza za pravice homoseksualcev, biseksualcev in transeksualcev), obsojen na pet let zapora in plačilo 60,000 eurov zaradi posilstva, izsiljevanja in pedofilije.

Po poročilih švedskih medijev je Stefan Johansson, v zameno za spolne odnose, posredoval petim mladoletnim moškim alkohol, droge in prenočišče. Na svojem Facebook profilu je med drugim objavil tudi vabilo na "Education Day", ki ga je 18 julija 2013 organiziral za "LGBT osebe z izkušnjami na področju prodajanja spolnih uslug« in so specializirane za »mlade ljudi, ki se prostituirajo na internetu."

Homo zveza kot podružnica gejevskega lobija ILGA

Omenjena organizacija je bila ustanovljena leta 1950 in je danes največja švedska radikalna homoseksualna organizacija z več kot 6000 člani. Leta 2007 so jo Združeni narodi priznali kot nevladno organizacijo. Leta 2009 pa je bila prav RFSL glavna organizatorica, ki je večini Švedov vsilila kontroverzne homoseksualne poroke.

RFSL je sicer švedsko krilo radikalne organizacije The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association (ILGA), ki že deset let promovira pedofilijo v EU in Združenih narodih s tem, ko se zavzema za znižanje starosti, s katero lahko mladoletni vstopijo v spolne odnose z odraslimi. ILGA EU se sicer že od leta 2001 napaja neposredno iz denarnih skladov Evropske komisije in so samo leta 2012 dobili preko 1.017.055,00 EUR od evropskih davkoplačevalcev. Omenjeni švedski aktivist je bil v upravnem odboru ILGA EU.

Zakaj slovenski novinarji prikrivajo zločine radikalnih homoseksualnih aktivistov!?

Zakaj slovenski novinarji niso niti v enem članku omenili omenjene obsodbe radikalnega švedskega homo-aktivista? Na to vprašanje sta možna samo dva odgovora: ker so jih slovenski homoseksualni aktivisti podkupili, ali pa so ustrahovani. Molk slovenskih medijev kaže na grozljivi totalitarizem radikalnih homoseksualnih organizacij v Sloveniji, ki že v celoti nadzirajo slovenske medije. Zato pozivamo vse medije in novinarje, da se končno opogumijo ter prenehajo ščititi zločince. Prav tako pa naj omogočijo državljanom dostop do informacij o delovanju slovenskih radikalnih homoseksualnih združenj, ki sodelujejo z ILGA EU. Predlagamo jim, da naj čim prej raziščejo npr. obisk homoaktivistov na Češkem, ko so se na račun slovenskih davkoplačevalcev udeležili enotedenske homo-orgije. Zanimivo pri tem je, da se te orgije diskriminatorno niso smeli udeležiti zdravi slovenski homoaktivisti. V spremstvu zdravnika (!) so se te orgije lahko udeležili samo tisti, ki so bili že okuženi z virusom HIV. V okviru te "spoznavne ekskurzije" so si ogledali tudi posebne »kontejnerje« v okolici Dunaja… Davkoplačevalci so jih za njihov strokovni nastop na "žuru" - kot običajno - nagradili z bajnimi zneski…

Več:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top