V nedeljo na referendumu glasujmo proti!

Po anketi siol.net bo rezultat referenduma zelo tesen. Večina je proti posvojitvam otrok v razmerja dveh moških, žensk, transseksualcev in queerseksualcev. V zadnjem mesecu se je udeležba, ki jo napoveduje anketa, dvignila iz 28% na 37%. To je zelo blizu udeležbe, ki omogoča uspeh referendumskega glasu PROTI takim posvojitvam. Od potrebnih 343.000 glasov, jih anketa kaže 330.000. To pomeni, da porebujemo samo še 13.000 dodatnih glasov. Npr. v vsaki občini še 65. Ali, vsak, ki to bere, naj povabi še enega, ki bo glasoval proti. Se pravi. Smo zelo blizu in hkrati zelo daleč. Treba je delati vse do nedelje do 19.00.

V zadnjih treh dneh se bo odločilo, ali bomo uzakonili posvojitev naših otrok dvema moškima, ženskama, transseksualcema in queerseksualcema. Vsak, ki se s tem ne strinja naj do nedelje do 19.00 naredi vse, kar je v njegovi moči, da na referendum povabi čimveč ljudi, ki bodo glasovali proti takim posvojitvam.

Gremo punce! Gremo fantje! Še malo!

Metka in Aleš, sovoditelja Koalicije "Za otroke gre!"

 

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top