V nedeljo pojdimo na referendum ZA življenja nerojenih otrok!

Vsi, ki nočemo voliti Boruta Pahorja, imamo priložnost, da predsedniške volitve uporabimo kot referendum ZA zaščito nerojenih otrok.

Vsa Slovenija ve, da je med kandidati Angelca Likovič najbolj odločna in neustrašna borka za pravico vsakega otroka do življenja, za družine, mlade in stare starše. Vsa Slovenija ve, da je Angelca Likovič edina med kandidati proti smrtni kazni za nerojene otroke!

Če podpirate življenje nerojenih otrok, pojdite na volitve in obkrožite št. 2. - Angelco Likovič.

Glas za Angelco Likovič je glas ZA nerojene otroke, ki se sami ne morejo braniti. Pomembno je, da gremo na volitve in oddamo glas ZA nerojene otroke ter njihove mame in očete v stiski. S tem bomo poslali sporočilo: »Nerojeni otroci! Slovenija se prebuja in stopa v vašo zaščito.«

Bodite del tega častnega in pogumnega gibanja ZA nerojene otroke ter njihove mame in očete v stiski! Povabite na referendum ZA nerojene otroke še svoje sorodnike, prijatelje in znance.

Hvala vam!

Aleš Primc

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top