V Sloveniji so se že začele priprave na evtanazijo!?

Vedno več je informacij, da bo eden izmed naslednjih socialnih projektov radikalne levice v Sloveniji legalizacija evtanazije ... Izjava predsedniškega kandidata Boruta Pahorja, da je velik podpornik evtanazije, je naletela na odmev na državnem radiu Val 202. V sredo, 14.11.2012, so predvajali posebno oddajo, kjer so odkrito detabuizrali – beri podpirali – evtanazijo. Novinar Gorazd Rečnik še posebej promovira t. i. evtanazijo z blagoslovom.

Val 202 dela javno reklamo za Leo Logar – zagovornico evtanazije in spornega nadomestnega materinstva

Radio Val 202, ki je v času pred referendumsko kampanjo ostro obračunaval z zagovorniki človekovih pravic in vrednote družine, je predvajal radijsko oddajo z naslovom: »Slovenci hodijo na evtanazijo v Švico«. V njej so promovirali Leo Logar, zagovornico evtanazije, ki se je že 17. aprila 2013 v Ljubljani javno zavzemala za homoseksualno nadomestno materinstvo t. j. najemanje revnih žensk za rojevanje otrok bogatim homoseksualnim parom.
V tokratni radijski oddaji se je odkrito postavila na stran zagovornikov evtanazije ter poudarjala sporna stališča, da ljudje, ki ne govorijo in ne morejo npr. hoditi nimajo več dostojanstva. Takšne radikalne trditve spominjajo na stališča za časa nacistične Nemčije, ko so bolne in invalide razumeli, za človeka ne vredne ljudi.

Vse demokratične nevladne organizacije naj se pripravijo na naslednjo "fronto": evtanazija!

V Sloveniji obstajajo številne organizacije in posamezniki, ki menijo, da je potrebno v Sloveniji čim prej legalizirati evtanazijo. Razloga sta dva: z evtanazijo upokojencev zmanjšati izdatke za pokojnine in zdravstvo ter vrednostno destabilizirati Slovenijo. Več ko bo ljudi, ki se bodo navduševali za evtanazijo, več bo takšnih, ki bodo liberalni in negativno usmerjeni proti demokratičnim vrednotam, kakršne so družina, življenje in verska svoboda.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top