Zakaj so bili vsi okupatorji JLA oproščeni za napad na Slovenijo?

Znani odvetnik Ingo Falk Pasch Wallersberg vložil tožbo zoper bivšega vodjo državnega tožilstva v Murski Soboti Ludvika Gornjeca in sedanjega vodjo Žarka Bejeka, ker sta bila oba poveljnika JLA general major Trifunović in polkovnik Popov na tamkajšnjem Okrožnem sodišču oproščena vojaškega (dejansko terorističnega) napada takratne JLA na Slovenijo. Nesprejemljiva je vloga našega pravosodja, ki vse doslej nikogar od takratnega jugoslovansko - srbskega vodilnega političnega in vojaškega oblastnega vrha ni obsodil zaradi številnih hudih zločinov, storjenih s takratnim napadom na našo državo.

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top