2 milijona je za STA in RTV Slovenija več deset tisoč

Slovenska tiskovna agencija (STA), osrednji državno financirani vir informacij, in RTV Slovenija zavajata brez vsake mere in sramu. Danes je v Rimu potekal eden največjih svetovnih shodov v zadnjih letih, Dan družine, ki se ga je udeležilo 2 milijona ljudi (2.000.000). STA in RTV Slovenija pa obveščata slovensko javnost in medije, da se je shoda udeležilo "več deset tisoč" ljudi.

Italijanski mediji poročajo o dveh milijonih ljudi, slike govorijo same zase, a to STA in RTV Slovenije ne zanima. Delajo lahko, kar hočejo. Saj jim nihče nič ne more. 

Zavajanje o številu udeležencev na shodih zagovornikov pravic in otrok je značilno za največje medije pri nas. Spomnimo. A kanal je iz Dneva ljubezni, marca 2015, kjer je bilo 8.500 ljudi, poročal, da je navzočih "okoli 100 ljudi".

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top