24kul.si napadena!

Vzrok tridnevnega nedelovanja 24kul.si je neprijazen vdor na spletno stran. Kdo je to storil, še ne vemo. Glede na to, da so poskusi pogosti, je očitno, da je 24kul.si nekaterim precej hud trn v peti. Tovrstni napadi nas seveda ne bodo odvrnili od zavzetega dela. Kljub temu, da se trudimo izboljševati našo varnost, se lahko še kdaj zgodi, da bomo za kakšen dan "nedosegljivi". Zato prosimo, da vas take stvari ne vznemirjajo.

Verjamemo, da ste nas mnogi bralke in bralci zadnje tri dni pogrešali in videli, kako prazni so dnevi brez 24kul.si. Prav tako smo mi pogrešali vaše prijazne odzive. Včasih je morda dobro, da smo malo narazen. Tako vidimo, kako zelo veliko si pomenimo. :) Našim napadalcem se za to izkušnjo lahko zahvalimo.

Uredništvo

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top