40 dni za življenje pred porodnišnico

Pridružite se nam od 28. septembra do 6. novembra na Šlajmerjevi ulici, nasproti Leonišča v Ljubljani. Pridružite se 636-im mestom po 36-ih državah po vsem svetu ter delite z nami veselje nad 11.796-imi otroci, ki danes živijo prav zaradi tega, ker smo bili ob pravem času na pravem mestu. Tam smo lahko bili v oporo njihovim mamicam, ki so bile z nosečnostjo postavljene v  težko življensko situacio, a so na koncu izbrale življenje.

Mamica nam je prinesla pokazat svojo hčerkico. Radostna je dejala: ČE VAS NE BI BILO TAM, NJE NE BI BILO DANES TUKAJ!" in hvaležno pogleda čudovito štručko v naročju.

Takšni dogodki so za naš trud največje zadovoljstvo, kajti vidimo plodove blagoslova, ki prihaja po molitvi v mednarodni inicijativi "40 dni za življenje" pred ginekološko kliniko v Ljubljani. Potrjuje nas v veri, da nobena molitev ni zaman. Da je vredno vztrajati na mrazu, dežju, snegu ali soncu. Ter tudi, da nas vsa javna ali prikrita nasprotovanja, izražena po obzidjih, v medijih, na tv, ne morejo prisiliti, da bi prenehali misliti na naše najljubkejše, nemočne nerojene otročke, ki jim preti nevarnost umetnega splava.

Nada Žgur

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top