700.000 molitev Zdravih Marij za 700.000 umrlih nerojenih otrok od uzakonitve splava v Sloveniji

Vabljeni, da se pridružite plemeniti molitveni pobudi: 700.000 krat izmoljena Zdrava Marija za 700.000 nerojenih otrok, ki so umrli v postopkih splava v slovenskih porodnišnicah od uzakonitve splava leta 1952.

Akciji se pridružite tako, da na el. naslov: molitev.nerojenih@gmail.com sporočite, koliko "Zdravih Marij" boste zmolili osebno, v vaši molitveni skupini oz. drugih skupinah, v katerih sodelujete ter do kdaj. Ko boste izpolnili zadani cilj to sporočite na isti el. naslov.. Če se vam zgodi, da ne boste zmogli zagotoviti, da bo zmoljeno napovedano število, prav tako sporočite, saj želimo beti prepričani, da bo do konca molitvene pobude zares vsak od 700.000 nerojenih otrok dobil vsaj eno molitev.

Za vašo molitveno podporo za nerojene otroke se vam vnaprej zahvaljujemo.

Koordinacija za pripravo Pohoda za življenje 2020

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top