82 letni udeleženec Vzpona za svobodo na vrhu Triglava

Vzpona za svobodo na Triglav 29. 8. 2014 se je udeležil tudi 82 letni Anton Urankar. Udeleženci so bili ob 17.00 na vrhu Triglava ter se ob 17.15 v neposrednem prenosu vključili v program shoda pred Vrhovnim sodiščem v Ljubljani. 

Anton Urankar je svoje vtise takole povzel: "Vsekakor sem bil na vrhu Triglava 29. 8. 2014, na shodu Odbora 2014, priložena slika to dokazuje. Res pa je, da po spustu z vrha Triglava, nisem nadaljeval poti v dolino, ampak sem prespal v domu Planika, kar pa seveda ne more zmanjšati mojega dosežka, da sem bil ob 17:00 na shodu Odbora 2014 na vrhu Triglava. Sem izkoristil zgodovinsko priložnost, ki mnogim ni dana! Prijazen pozdrav! Anton"

Gospodu Antonu Urankarju za njegov podvig čestitamo! 

Odbor 2014

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top