Akcija: Napišite poziv članom odbora, da zavrnejo sporni predlog redefinicije zakonske zveze!

10.2.2015 ob 14.00 bo prva in predvidoma edina obravnava predloga Združene levice na odboru Državnega zbora, kjer ima možnost sodelovati civilna družba. Tema seje bo ukinitev zakonske zveze kot "življenjske skupnosti žene in moža" in uveljavitev zakonske zveze kot "življenjske skupnosti dveh oseb", ter uvedba posvojitev otrok v homoseksualne skupnosti. V primeru, da bo sprejet predlog radikalno leve stranke Združene levice, se bodo odprla vrata za homoseksualne posvojitve otrok, umetne oploditve za lezbijke, t.i. nadomestno materinstvo za moške homoseksualce ter homoseksualno vzgojo otrok v šolah in vrtcih. Če se s tem ne strinjate, vas prosimo, da svoje nestrinjanje izrazite s sporočilom poslancem, ki so člani odbora.


I. V e-sporočilo DOSTOJANSTVENO in na kratko napišite svoje mnenje, lahko si pomagate z naslednjim dopisom (s svojimi besedami ali pa kot je zapisano v predlogi). Pri tem priporočamo, da pod "Zadevo" vpišete čim jasnejši in izviren naslov svojega sporočila:

Pripravljeno e- sporočilo (klikni)
________________________________________
Spoštovani,

Izražam vam svoje nestrinjanje s predlaganim predlogom Združene levice, da se spremeni definicija zakonske zveze v Zakonu o zakonski zvezi in družinskih razmerjih ter da se uvedejo posvojitve otrok v homoseskaulne skupnosti...

Lep pozdrav,
(Ime in priimek, kraj)
________________________________________

II. Sporočilo posredujte na naslednje e-naslove:

ENASLOVI.txt


Civilna iniciativa se vam v teh težkih razmerah že vnaprej zahvaljuje za pogum, solidarnost in besedo, s katero se boste aktivno in glasno zavzeli za vrednoto družine, pravice otrok in lepšo prihodnost. Vsako vaše e-pismo je v takšnih razmerah izjemno pogumen in dragocen prispevek k bolj pravni in demokratični državi!

Civilna iniciativa za družino

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top