Arhiv: Aktivistične nebuloze feminizma se vrstijo (tudi v EU)

Mag. mag. Roman Vodeb opozarja na pomembno obletnico: "Danes mineva 20 let od začetka zloglasne 4. svetovne feministične konfernece, torej Pekinške konference in deklaracije. In 8. septembra naj bi bilo v EU pomembno glasovanje ... Tale zapis posvečam nasim EU-poslancem: Franc BOGOVIČ (ELS/SLS), Tanja FAJON (S&d/SD), Alojz PETRLE (ELS/NSi), Igor ŠOLTES (Zeleni/Verjamem), Patricija ŠULIN (ELS/SDS), Romana TOMC (ELS/SDS), Ivo VAJGL (ALDE/DeSUS), dr. Milan ZVER (ELS/SDS)."

Tako kot je imela Pekinška konferenca (1995) svoje fatalne nasledke za razvoj družbe v profeministično smer, in tako kot ima uničujoče nasledke tudi Resolucija »Poročila Lunacek«, je lahko fatalno uničujoč tudi predlog portugalske feministke (in politične aktivistke), ki zaseda stolček v Evropskem parlamentu, Liliane Rodrigues. Prav Rodriguesova se v svojem feminističnem aktivizmu tudi na nivoju EU že ves čas bori, da bi se v družbi uveljavila teorijo spola. Rodriguesova dela veliko na lastno pest, torej brez širšega konsenza in pri tem skuša doseči, da bi se v izobraževalne sisteme držav EU in države tretjega sveta vpeljala ideologija, ki jo zagovarja feminizem oz. LGBT-gibanje/lobij.

Preden spregovorimo o fatalnem dokumentu, ki bo zapeljal družbo v labirint, na koncu katerega je prepad – v mislih imamo zloglasno Resolucijo imenovano »Poročilo Lunacek« –, bomo naredili ovinek. Opozorili bi radi na taktiko in strategijo, ki sta se potrpežljivim feministkam, med katerimi so najbolj vztrajne in militantne lezbijke, zelo obrestovali. Po indoktrinaciji, ki so jo zadnja desetletja peljale »od spodaj navzgor«, so sedaj že v poziciji, ko s svojo ideologijo napadajo občestvo oz. družbo »od zgoraj navzdol«. Z indoktrinacijo so začele te, po moških zgledujoče se »fantinje«/»moškinje«, tako, da so sprva zgolj pridno študirale (humanizem in družboslovje) in se posledično infiltrirale v asistentske vode po različnih fakultetah (dodiplomskih študijih), potem pa so kar naenkrat postale že kar nosilke predmetov in vodje/predstojnice kateder in množično indoktrinirale številen rodove študentk in tudi študentov.

Pranje možganov se je potem lažje nadaljevalo tudi na podiplomskih študiji (magistrskih in doktorskih) z vpeljavo vseh teh znamenitih feminističnih/ženskih študij spolov. Ampak zanimivo je to, da so se nekatere vodilne slovenske (heteroseksualne) feministke zagreble pri osvajanju alfa samcev, intelektualcev. Nekatere so se z njimi tudi »poročale«, bolje rečeno »osemenjevale«, in to je bil kar trend. Zanimivi tovrstni partnerski tandemi so (bili): Renata Salecl in Slavoj Žižek – Eva D. Bahovec in Mladen Dolar – Vlasta Jalušić in Tonči Kuzmanić – Ljubica Marijanović Umek in Peter Umek – Milica Antić Gaber in Slavko Gaber … Omenjene »dame« sodijo v sam (ideološki in »politični«) vrh slovenskega feminizma. Nekatere so aktivne predvsem kot indoktrinatorice v izobraževalnih (pod)sistemih.

Avtorski zapis mag. mag. Romana Vodeba lahko v celoti preberete tukaj.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top