Aleš Primc cenzuriran na TV3?

1. maja ob 15.00 bi moral biti na TV3 pogovor ob kavi Giannija Rijavca z gostom Alešem Primcem. Oddaja je bila posneta, napovedana in oglaševana, vendar smo jo zaman čakali. Namesto tega je bil ponovno predvajan posnetek pogovora z Barbro Jerman iz 24. aprila.

S strani TV3 gledalci nismo dobili nobenih pojasnil, prav tako ne Primc, ki zadevo komentira z besedami: "Ne vem ali je šlo za cenzuro ali tehnično napako. Odkar sem aktiven na nova24tv od blizu vem, da se tehnične napake na televizijah pogosto dogajajo. Čudi in preseneča me edino, da ni bilo nobenega pojasnila."

Pogovor, ki ga (še) nismo mogli videti, je bil po naših informacijah sproščen. Beseda je nanesla na glasbo, Tita, elite, načrte za prihodnost ...

Zadevo bomo spremljali in vas obveščali.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top