Ali ta oče straši?

"Moj najmlajši sin, je bil lani v šoli v naravi, v Centru za obšolske dejavnosti, Dom Peca v Mežici. Šel je v, meni tako ljubo, Koroško.
Ta center, kolikor mi je znano, deluje v okviru Ministrstva za šolstvo. Ko sem ob koncu šole v naravi sina prišel čakati pred šolo, mi je že v avtu povedal, da ne gre nikoli več na nobeno šolo v naravo. Začudeno ga vprašam:" Pa zakaj, kaj se ti je tako zamerilo, saj si do sedaj rad hodil na šole v naravo." " Silili so nas", mi je kratko odgovoril. Nič mi ni bilo jasno. "S čim so vas silili" ,ga vprašam. Igrati smo se morali transeksualce. Debelo sem pogledal, saj sam pri 11. letih, mislim, da sploh nisem vedel za to besedo.Potem mi je povedal, da so imeli igro. Fante in punce so razdelili v dve skupini, fante na eno stran, punce na drugo stran. Fantje so se morali preobleči v deklice, deklice v fante. Nekaj fantov, med drugim tudi moj Tjaš, se je uprlo. Tjašev sošolec, ki očitno živi v zdravi družini je celo rekel: " To pa je šlo preko vseh "jebenih" mej...." Tisti, ki bi morali otroke zaščititi pred takim početjem, pa so otroke prepričevali, da to ni nič takega. Na koncu mi sin še reče, da je on vendarle fant in ne punca in, da tega ne mara....

Vidite dragi prijatelji, temu se reče strokovno Teorija spola, ki jo lobi, za katero gospa na javni TV pove, da ne obstaja, počasi in perfidno uvaja že v šolski sistem. S tem posiljujejo otroke.

Radovan Cerjak"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top