Angelca, 4.269 krat hvala! Gremo ponosno naprej!

Naši Angelci se zahvaljujemo za pogum, pokončnost in odločnost, s katero je kandidirala v imenu otrok in družin ter odlično izpeljala predsedniško kampanjo. Že 4.269 nas je, ki si želimo Slovenijo prijazno do otrok, mladine in družin. Število zagovornikov pravic otrok in družin bo vsako leto prav gotovo naraščalo. Zato Angelci in njenemu možu Andreju želimo poguma in neustrašenosti, ko se bosta skupaj z nami še naprej zavzemala za bolj pravično Slovenijo.

Gibanje za otroke in družine!

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top