Angelca Likovič: Otroci so čudoviti!

Naši predniki so nam zapustili lepo in neokrnjeno  Slovenijo. V vsaki najmanjši vasi se je slišal otroški smeh in jok. Bile so številčne družine,ki so znale otroke vzgajati v delavnosti in v skladu s krščanskimi vrednotami. Življenje je bilo skromno. Zemlja je bila obdelana, pri kmečkih opravilih smo si v vasi pomagali med seboj. Otroci smo se družili, skupaj se vračali iz šole.... V takem okolju sem tudi sama odraščala. Ko smo gradili hiše, smo si vsi pomagali. Pogrešam te čase in te pristne odnose.

Kaj pa je danes?!

Podeželje sameva. Otrok je vedno manj, slovenski narod počasi, a vztrajno izumira. Odgovorni na vodilnih mestih podeželje prodajajo tujcem. Komaj kje slišiš kaj otroškega smeha in joka. Ljudje  smo se zaprli za svojimi ograjami, ni več pristnega druženja. Otroke šolski prevozi pripeljejo do doma, potem pa internet in SMS sporočila. Kam to pelje?!

Pristnih odnosov je vedno manj, pojavljajo se najrazličnejše sekte s ciljem, kako onemogočiti kristjane.

Kje je rešitev?!

Najpomembneje je, da zagotovimo večjo rodnost. Družine z dvema otrokoma pozneje nadomestijo očeta in mater in število je enako, zato je nujno, da se družine odločajo za tretjega otroka, ki pa je namenjen slovenskemu narodu, ki izumira. In ne pozabiti, tudi za pokojnine upokojencev. Če ne bo otrok, ne bo tudi pokojnin!

Če hočemo, da bo naša lepa  dežela ostala slovenska, moramo zagotoviti večjo rodnost. Torej, tretjega otroka za slovenski narod. Saj v nasprotnem primeru bodo v bližnji prihodnosti  Slovenijo zasedli drugi narodi z drugačnimi vrednotami in z drugo vero. In z drugačnim odnosom do nas žensk. Ali si tega želimo?! Naši predniki nam ne bodo odpustili, zato moramo stopiti skupaj, da bomo  tudi v bodoče v Sloveniji  prepevali slovenske pesmi, se veselili vsakega novega življenja, oživeli podeželje, mlade vzgajali v skladu s krščanskimi vrednotami. Nazaj vrniti pristne med soseske odnose,več druženja in veselja.

Kako doseči te cilje?!

Vse je v naših rokah. V največjem številu se moramo udeležiti prihajajočih volitev. Glasovati moramo za stranke, ki se močno zavedajo tega problema in so pripravljene narediti korenite spremembe. Le na ta način bomo dobili novo vlado, ki bo povsem drugačna od sedanje. Najprej bo mladim zagotovila delavna mesta, da bodo lahko pošteno služili kruh. Takoj bo omogočila mladim, da pridejo po ugodnih pogojih do stanovanja. Čim sta te dva problema rešena, imajo mladi pari že osnovne pogoje, da si ustvarijo družino in se iz ljubezni odločajo za novo življenje. Vendar to ni dovolj. Tudi pozneje bo potrebno mladim družinam pomagati na najrazličnejše načine, da se bodo lahko odločali za več otrok, za tretjega otroka.

Le na ta način bomo Slovenci in Slovenke ostali kot slovenski narod in našim potomcem zapustili prečudovito Slovenijo, v kateri so od nekdaj živeli kristjani.
Slovenci se mnogo premalo zavedamo zgodovine, kako zavedni so bili naši predniki, ki so se borili za obstoj slovenskega naroda in branili svoje ozemlje in svoje krščanske vrednote. Kako pomembna je bila zmaga kristjanov pri Sisku leta 22. junija 1592 nad osvajanjem Turkov. Takrat se je obrnila zgodovina Evrope v prid kristjanom z ogromno pomočjo slovenske vojske na čelu z junaškim vojskovodjem Andrejem Turjaškim. Na veliko srečo počasi prihaja na dan prava  ne potvorjena zgodovina in  levičarje prijema panika, kjer ne bodo mogli več lagati in zavajati slovenski narod. Tudi naša mladina se bo kmalu učila v šoli resnične zgodovine.

Spomnimo se s kakšnim veseljem je naša zdajšnja levica sprejemala prihod  projekta okupiranja Evrope z muslimani.

Slovenke in Slovenci!

Pokažimo in dokažimo pripadnost slovenskemu narodu, pojdimo na volitve, izpolnimo svojo dolžnost in pravico in zagotovimo lepšo prihodnost nam vsem z novo, bolj pravično vlado, ki bo zagotovila, da v naši državi živimo Slovenke in Slovenci-avtohtoni narod.

Angelca Likovič

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top