Anketa: Kakšen naj bo znak stranke GLAS za otroke in družine?

Iniciativni odbor stranke GLAS za otroke in družine je v sodelovanju s priznano oblikovalko pripravil predloge znaka - logotipa stranke.

Lepo vabljeni, da izpolnite spletno anketo in pomagate izbrati znak nove družinske stranke.

Vse, ki si želite bolj Bogu, otrokom, mladim, družinam in starim staršem prijazno družbo, še naprej vabiva, da postanete ustanovni članice in člani.

Več kot 200 ustanovnim članom, ki ste nam že poslali overjeno ustanovno izjavo, za vašo pomembno življenjsko odločitev od srca čestitava!

Metka Zevnik in Aleš Primc, predstavnika iniciativnega odbora

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top