• Fotografija pričanja Roya Baya pred mestnim svetom.

Biti homoseksualec in pedofil je bilo zame nekaj normalnega

Roy Bay iz Jacksonvila na Floridi je svoje nasprotovanje predlaganemu odloku o LGBTQ zahtevah med zasedanjem mestnega sveta utemeljil s pretresljivim priznanjem, da je spolno nadlegoval otroke več kot dvajset let.

Bay je mestnim svetnikom povedal: ''Večino svojega življenja sem spolno nadlegoval otroke in nikoli nisem bil zaradi tega zaprt. Zakaj ne? Otroci so mi verjeli, da je vse v redu, da ni nič narobe s tem. OK? Da je pač tako v homoseksualnih odnosih.''

Povedal je tudi, da je bil kot otrok sam žrtev zlorabe s strani homoseksualca.

WJAX – TV poroča:
''Med desetim in dvanajstim letom sem bil tarča spolnih napadov homoseksualcev na javnih straniščih,'' je povedal Bay.

A sledeče izjave so še bolj zaskrbljujoče. Povedal je namreč, da je sam kasneje spolno napadal otroke, ker je verjel, da je to nekaj normalnega.

Novinarki pri 'Action News Jax' Catherine Varnum je Roy povedal:
''Dvajset let, priznam, sem spolno nadlegovoal otroke, ker sem menil, da je to sprejemljivo''.
''Je bilo to tukaj, v Jacksonvillu?'' ga je vprašala novinarka.
''Ne, v St. Louisu v Missouriju.''

Osebna izpoved Baya o spolnih zlorabah otrok odpira vprašanja, o katerih se v največjih medijih ne sme poročati, namreč o zvezi med pedofilijo in homoseksualnostjo. Homoseksualni aktivisti sicer navajajo domnevne znanstvene raziskave, da naj te povezave ne bi bilo. 


O tem, da je bil kot otrok žrtev zlorabe pedofilov homoseksualcev, med drugim tudi duhovnika homoseksualca in pedofila, piše v svojem pretresljuvem avtobiografskem romanu Kristalni kardinal tudi hrvaški pisatelj in režiser homoseksualec Damir Zlatar Frey.

News4Jax poroča, da lokalni šerifi raziskujejo Bayeve izjave, da bi ugotovili, ali njegove navedbe o nadlegovanju otrok držijo. Če se izkažejo za resnične, ga verjetno čaka obtožnica, saj zakonodaja na Floridi ne pozna zastaranja spolnih prekrškov nad mladoletnimi pod 12 let. Bay je bil 2007 in 2008 sicer obravnavan zaradi prehitre vožnje.

Na spodnji povezavi je izjava Roya Baya o domnevnih spolnih napadih pred odborom za človekove pravice.

http://www.towleroad.com/2016/01/298840/

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top