• Družina 1

  • Otroci

  • Vsa družina

»Bodimo solidarni«: Družina v stiski potrebuje rabljen avtomobil

Na uredništvo 24KUL.si se je obrnila 11-članska družina, ki je zaradi okvare ostala brez avtomobila, novega pa si ne more privoščiti. Išče se dobrotnik, ki bi jim podaril ali za nizko ceno prodal rabljen avtomobil.

Družini z devetimi otroki iz okolice Ljubljane se je pokvaril eden od dveh avtomobilov. Avtomobil, ki še deluje, ima 5 sedežev, kar je za 11-člansko družino resnično premalo. Denarja za drug avtomobil nimajo, zato prosijo morebitne dobrotnike, da jim avtomobil podarijo ali po prodajo po nizki ceni. Zadovoljni bodo z vsakim avtomobilom v voznem stanju, ki ima seveda po možnosti opravljen tudi tehnični pregled.

Njihovi prošnji se pridružujemo v uredništvu 24KUL.si in spodbujamo dobre ljudi, da se odzovete in pomagate družini v stiski. Podatke družine hranimo v uredništvu, zato se lahko obrnete kar na naš elektronski naslov: info@24kul.si.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top